LEGO® Education SPIKE™ Prime

SPIKE™ Prime Set 45678 – LEGO® Education er en uddannelsesmæssig platform lavet af LEGO Education, til skoler og andre uddannelsesområder. Det er berettet til, at undervise elever/studerende, primært mellem-klasserne, om science, teknologi, ingeniørarbejde og matematik (STEM). Lego Education Spike er bare en af de mange lærerige redskaber designet af LEGO.

Kan jeg forudbestille Spike Prime?

Ja, du kan sagtens bestille LEGO SPIKE før du skal bruge det.

LEGO® Education SPIKE™ Prime anbefales til mellemtrin og udskoling til (STEAM) undervisning.

Ved du allerede nu at du skal bruge klassesæt, så vær sikker på de kan leveres når du skal bruge dem, så send os en mail med hvor mange kasser (skriv også produktnummer – var det 45678?) du vil bestille, så klarer vi nemt EAN fakturering eller du kan ringe til os på 77306080.

Ønsker du at forudbestille klassesæt, så klik på knappen herunder og skriv “Forudbestilling” i kommentaren. Du vil blive kontaktet.

Hvilke features og komponenter kommer med LEGO Education Spike Prime?

 • Byggesten og elementer: Dette sæt indeholder diverse LEGO elementer, hvilket inkluderer motorer, sensorer, og en “Intelligent Hub” som kan programmeres. Intelligent Hub skal tilkobles computer, tablet, chromebook, android eller ios for programmering.
 • Software: LEGO® Education SPIKE™ Prime-sæt er programmeret ved brug af Scratch-based Spike Prime App, hvilket er en blok-baseret kodnings platform. Dette gør det nemmere for elever/studerende, som er nybegyndere i programmering/kodning og eller robotteknologi.
 • Læseplan: I LEGO Education app’en får du en gennemarbejdet læseplan skræddersyet både til læreren der har brug for færdigt materiale og læreren der selv ønsker at udvikle. De lektioner som står i planen er designet til standarden for den gennemsnitlige studerende og lærer dem om ingeniørarbejde, kodning, problemløsninger og samarbejde.
 • Hands-On læring: Dette sæt udfordrer til eksperimentering, hvor elever/studerende får mulighed for at bygge robotter og andre kreative kreationer, mens de lærer (STEAM) konceptet. Det er designet til at forbedre kreativitet og kritisk tænkning.
 • Differentieret læring: LEGO® Education SPIKE™ Prime benyttes til at skabe mange forskellige projekter, fra simple robotter til mere komplekse systemer.
 • Integration: LEGO® Education SPIKE™ Prime er designet til klasselokalet og kan blive brugt til diverse fag, så som fysik, matematik og IT.

Når du introducerer Spike Prime i et klasselokale, er det vigtigt for lærere at engagere sig og blive bekendt med læseplanen og andre ressourcer tilgængelige. Dette er for at lærere kan hjælpe og guide eleverne bedst muligt og samtidig klæder det lærere på, så eleverne bliver mere selvhjulpne.

Hvilke muligheder er der for træning af produktet?

 • Lærer Workshops: Kidsprint laver ofte træningsworkshops og professionelle udviklingsprogrammer til lærere, som ønsker at bruge LEGO® Education SPIKE™ Prime i deres klasselokaler. Disse workshops er ofte holdt af en uddannet LEGO teacher trainer, som kan guide lærere igennem en læseplan og uddanne dem i LEGO® Education SPIKE™ Prime systemet, så de trygt selv kan undervise.
 • Online ressourccr: LEGO Education app’en har diverse online ressourcer til at hjælpe lærere, inkl. instruktionsvideo(r), læseplaner og andre relevante undervisningsguides. Disse kan blive fundet gennem LEGO Educations hjemmeside og kan hjælpe lærere med at blive bekendt med systemet og dets formål.
 • Læseplansmaterialer: LEGO® Education SPIKE™ Prime sættet kommer typisk med en læseplan, hjælpemidler til elever/studerende og guides til lærere. Disse materialer er baseret på den gennemsnitlige elevstandard og gennemgår diverse (STEAM) emner. Lærere kan bruge disse hjælpemidler til at planlægge og gennemføre lektioner effektivt og differentieret.
 • Fællesskabssupport: LEGO Education app’en skaber ofte fælleskaber for lærere, som benytter LEGO® Educations produkt(er). Lærere kan her dele ideer, strategier og andre ‘Best practice’ ideer for Spike Prime, gennem online forums, sociale medier og andre grupper.
 • Teknisk support: Kidsprint tilbyder teknisk support til alle problemer, relateret til hardware og software til sættet. Denne support indeholder troubleshooting assistance og guidning til brug af programmeringssoftware.
 • Konkurrencer og udfordringer: LEGO® Education SPIKE™ Prime er en god mulighed for at konkurrere klasser imellem.
 • Updates: LEGO Education app’en udgiver muligvis opdateringer til læseplanssoftware eller andre ressourcer baseret på feedback fra lærere eller forandringer i den gennemsnitlige standard. Det er vigtigt at holde sig informeret om disse opdateringer, da det kan sikre dig en succesfuld oplevelse med produktet.

Når du introducerer Spike Prime i et klasselokale, er det vigtigt for lærere at engagere sig og blive bekendt med læseplanen og andre ressourcer tilgængelige. Dette er for at lærere kan hjælpe og guide til bedste evne, skulle problemer opstå.

LEGO® EDUCATION SPIKE PRIME (45678)
LEGO® EDUCATION SPIKE PRIME (45678)
LEGO® EDUCATION SPIKE PRIME (45678)
LEGO® EDUCATION SPIKE PRIME (45678)

Spike Prime App

Hvis du har LEGO® Education SPIKE Prime eller LEGO Education SPIKE Essential, kan du downloade SPIKE-app’en og/eller bruge webversionen. SPIKE-app’en indeholder lektioner og mange andre relevante materialer. Kom godt i gang-vejledninger og byggevejledninger.

Andre LEGO® Education Produkter

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the SPIKE logo, MINDSTORMS and the MINDSTORMS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2022 The LEGO Group