LEGO® Education Spike™ Essential

LEGO® Education Spike™ Essential er et undervisningsmæssigt værktøj til unge elever/studerende. Typisk i de yngre klasser eller i mellemklasserne. Benyttes til at lære børn og unge om kodning, ingeniørarbejde og problemløsningsteknikker gennem hands-on erfaringer. Produktet er designet til at være brugervenlig og intuitiv, samt opfordre til kreativitet og eksperimentering blandt eleverne.

Hvad indeholder kassen?

 

 • Kassen består af 449 elementer, bla 4 minifigurere med egen personlighed.
  • Indeholder også 2 motorer, en sensor som sensor farve, 3×3 farvelysmatrix og en intelligent hub med 2 indgangs og-udgangsporte. 6-akset gyroskop og et litiumionbatteri der kan genoplades. Der er også bluetooth forbindelse.
 • Solid opbevaringskasse med farvekodet beholdere, for nem sortering og opbevaring af elementerne.

 

Features og specifikationer

 

 • Programmeringshub: LEGO® Education Spike™ Essential kommer med en programmeringshub, som virker som en hjerne for robotten. Denne hub kan programmeres via visuel, ikon-baseret sprog, som er intuitivt og nemt at sætte sig ind i for begyndere.
 • Undervisningsegnet materiale: LEGO® Education Spike™ Essential kommer med diverse lektionsplaner og guider til hvordan du effektivt tager stilling til STEM i dine undervisningstimer. Dette kan være ting som fx. at engagere elever i ingeniørarbejde, kodning, problemløsning og andre sjove aktiviteter.
 • Sensor og motorer: LEGO® Education Spike™ Essential er inkl. motorer og sensorer, som opfanger distance, farve og tryksensor. Den kommer også med motorer som gør at robotten forholder sig til sine omgivelser når den gør hvad eleverne har programmeret til.
 • Kodning og programmering: LEGO® Education Spike™ Essential anvender en brugervenlig brugerflade for kodning, hvilket giver elever drag and drop muligheder. Det giver også muligheder for at lave diverse sekvenser og kommandoer til deres robotter, dette hjælper med at udvikle elevernes programmeringskompetencer.
 • Lærer support (Hjælp til lærere): LEGO® Education Spike™ Essential tilbyder også diverse ressourcer og hjælp til lærere og undervisere, såsom lektionsplaner, lærerguides og professionelle metoder til at integrere produktet ind i undervisningen på en effektiv måde.

 

HVORFOR BRUGE LEGO® Education Spike™ Essential?

 

LEGO® Education Spike™ Essential er en fantastisk ressource til undervisning af børn i grundlæggende STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) koncepter på en sjov og engagerende måde. Her er hvorfor det kan være værdifuldt at bruge LEGO® Education Spike™ Essential:

 • Hands-on læring: Det giver en praktisk tilgang til at lære teknologi, kodning og ingeniørarbejde ved at lade børnene bygge og programmere deres egne robotter.
 • Styrker problem-løsningsfærdigheder: Gennem at løse udfordringer og skabe robotter lærer børnene at tænke kreativt og finde løsninger på problemer.
 • Fremmer samarbejde: Aktiviteterne opfordrer ofte til samarbejde og gruppearbejde, hvilket er en værdifuld færdighed, når det kommer til problemløsning og innovation.
 • Integrerer teknologi i undervisning: Det tilbyder en måde at integrere teknologi i undervisningen på tværs af fagområder og giver en praktisk tilgang til at lære om teknologi og videnskab.
 • Stimulerer kreativitet: Ved at opfordre til at eksperimentere og skabe deres egne robotter opmuntrer det til kreativ tænkning og innovation.

Generelt set kan LEGO Education Spike Essential være en fremragende hands-on læring, der inspirerer børn til at udforske STEM-emner på en interaktiv og sjov måde, samtidig med at de udvikler værdifulde færdigheder, der er relevante for det 21. århundredes læring og arbejde.

LEGO® Education Spike™ Essential
LEGO® Education Spike™ Essential
LEGO® Education Spike™ Essential
LEGO® Education Spike™ Essential

SPIKE PRIME APP

Hvis du har LEGO® Education SPIKE Prime eller LEGO Education SPIKE Essential, kan du downloade SPIKE-app’en og/eller bruge webversionen. SPIKE-app’en indeholder lektioner og mange andre relevante materialer. Kom godt i gang-vejledninger og byggevejledninger.

ANDRE LEGO® EDUCATION PRODUKTER

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the SPIKE logo, MINDSTORMS and the MINDSTORMS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2022 The LEGO Group