Hvem er KIDSprint?

Børn skal skabe deres verden med teknologi

I 2014 fik jeg ideen om at børn skulle 3D printe deres designs hos KIDSprint og kunne få lavet 3D figurer af sig selv. Jeg fandt dog hurtigt ud af at børn ikke kender til alle de let tilgængelige og gratis 3D softwares der findes på internettet.

Derfor blev missionen hurtigt at undervise, inspirere og motivere børn og voksne til at skabe gennem 3D og programmering.

KIDSprint har nu siden 2015 undervist i 3D design, 3D print og robotprogrammering, hvor de overordnede temaer har været idegenerering, innovation og design thinking.

I 2015 blev KIDSprint officiel dansk forhandler af Makeblock Robotter og vi begyndte at undervise i robotprogrammering. Siden har vi selvfølgelig tilføjet MICRO:BIT og 3D printer såsom Original PRUSA til vores portefølje.

Gennem vores undervisning i Makeblock robotter kom jeg til at samarbejde med Uddannelses Center Sydsjælland, Læreruddannelsen hvor jeg mødte nogle innovative lærerstuderende. I dag er Jacob og Tobias en del af KIDSprint som undervisere og udviklere af didaktisk undervisningsmateriale i forbindelse med vores KIDSprint Robot Hockeyleague.

Vi udvikler hele tiden vores tilbud til private, skoler og virksomheder så vi idag har en stor Webshop med 3D printere, 3D tilbehør, Lasercutter, Professionelle robotter, Micro:bit og meget mere. Vi hjælper nye brugere igang med kurser og forsøger at inspirere Makers til hvilken 3D printer der fungerer bedst i forskellige situationer.

Vigtigst for os er undervisning

Vi sælger 3D printere og robotter, men vigtigst for os er undervisning og inspiration i at teknologierne så både lærere, elever og private mestrer teknologierne. Når vi er i dialog med jer om hvilken 3D printer i skal bruge laver vi en behovsanalyse der er med til at sikre I ikke køber den forkerte type 3D printer.

Derfor laver vi også undervisningsmateriale til lærere, så de kan bruge robotprogrammering og 3D print i deres fag. Se eksempelvis vores Matematik og programmeringshæfte til brug af robotter i matematik.

Et brand for Makers og Nybegyndere i alle aldre

I KIDSprint ser vi os selv som et brand for Makers og nybegyndere i alle aldre. Vi guider både børn og voksne i at udvikle entreprenante kompetencer gennem brugen af ny teknologi, såsom 3D print og programmering af robotter.

Vi specialiserer os i den teknologi vi sælger, således vi også kan undervise og inspirere lærere, bibliotikarer, makers og ingeniører i hvordan de kan bruge teknologien til fagligt i matematik, fysik, geografi, historie, håndværk og design, men også på arbejdspladsen.

STEAM Undervisning

Gennem brugen af 3D print og robot programmering i Science(S), Technology(T), Engineering(E), Arts(A), Math(M) opnår elever mestring af teknologier de møder og skal bruge i deres hverdag.

3D print

3D print til virksomheder kan vi hjælpe med i FDM, SLA, SLS 3D print. Vi kan lave CAD design ud fra jeres ideer og tegninger.

Se eksempler på vores projekter på www.3dprof.dk som er vores side til erhvervskunder.

ROBOTTER og 3D printere

Vi sælger robotter og 3D printere der hjælper børn til at lære imens de leger. Se også vores Robot Hockeyleague for inspiration.

Entreprenørskab

Vi underviser i idegenerering, innovation og entreprenørskab i udskoling men også for gymnasielle uddannelser.

Vision

KIDSprint vil være et førende konceptuelt brand indenfor kreativ leg og læring for børn. Gennem 3D print, Robotprogrammering og andre maker teknologier til børn vil KIDSprint engagere børn til at de selv kan udvikle, designe og 3D printe deres unikke produkter.

Vi inspirerer børn til idérigdom og teknisk kreativ udfoldelse for derigennem øge deres  skaberlyst, entreprenørskab og forståelse for fremtidens teknologiske muligheder. KIDSprint er med til at skabe fremtidens entreprenører.

Her skaber børn deres verden.

Mission

Vi vil gennem undervisning, leg og personlige produkter inspirere børn til at udvikle deres tekniske kreative evner og motivere dem til selv at designe deres egne produkter i alle relevante teknologier. Det skal være spændende for børnene så de motiveres til at udnytte det fulde potentiale i teknologierne.

Vi tilbyder 3D skan af børn, 3D design værktøjer til børn og udbyder et bredt attraktivt produktsortimentet til børn og deres familier.