LEGO® Education BricQ Motion Prime

LEGO® Education BricQ Motion Prime (45400) er en uddannelsesmæssig mulighed, designet af LEGO, til at introducere studerende til STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts og Mathematics) koncepter gennem hands-on læring. Det er designet til elever i aldersklassen 7 til 12 år. Så det er tilegnet elever i indskoling og op til 6-7 klasse. LEGO® Education BricQ Motion Prime er en engageret platform for lærer og undervisere, til brug af introduktioner og vedligeholdelse af (STEAM) koncepter på både en sjov og lærerig måde.

Medfølger der lektionsplaner ved køb af LEGO® Education BricQ Motion Prime?

 

Ja, LEGO® Education BricQ Motion Prime leveres normalt med omfattende lektionsplaner og undervisningsmateriale til lærere og undervisere. Disse ressourcer er designet til at hjælpe lærere og undervisere med at integrere LEGO® Education BricQ Motion Prime aktiviteter i deres egen undervisning på en struktureret og pædagogisk måde.

Disse lektionsplaner vil typisk være inkl.:

 • Trin-for-trin instruktioner: En mere detaljeret guide, som omhandler hvordan man bruger sættet i undervisningen, herunder også byggeprocesser, anvendelse af sensorer, programmering og gennemførelse af aktiviteter.
 • Lærervejledninger: Indeholder materialer, som giver lærere et bedre overblik over hvilke læringsmål der er at opnå og hvilke forslag til diskussioner og aktiviteter der er anbefalet og kan gennemføres undervejs.
 • Evalueringsværktøjer: Redskaber til at kunne vurdere elevers fremskridt og/eller forståelse af de gennemgået koncepter.
 • Differentierede materialer: Ressourcer, der kan tilpasses til de forskellige læringsarter og niveauer, som eleverne har.

Hvilke features og komponenter kommer med LEGO® Education BricQ Motion Prime?

 

 • Byggeelementer: Forskellige LEGO® byggesten, gear, aksler og andre komponenter.
 • STEAM-Baseret formål: Aktiviteter og lektionsplaner tilpasset med STEAM koncepter, samt diverse udfordringer inden for fysik, ingeniør og data statistikker. LEGO® Education BricQ Motion Prime er et godt undervisningssæt til lærere, der gerne vil undervise eleverne i ingeniørfærdigheder, teknik og fysik.
 • Tilpasning: Kan tilpasses andre LEGO® Sæts og standard LEGO® klodser til skabning af størrere kreationer.

 

Hvad indeholder kassen?

 

 • De 562 LEGO® elementer som er en del af sættet består bla. af 4 minifigurer og mekaniske specialelementer, såsom tandhjul, fjedre, hjul, kugler, tunge klodser, pneumatik, ventilatorblade, måleelementer og andre ting.
 • Trykte guides til modeller og eller kreationer, der bruges i lektionerne, samt yderligere byggeinspiration til egen fantasi.
 • Robust opbevaringskasse med en sorteringsbakke, der gør det nemt at at holde styr på de mange forskellige elementer.
  • Der medfølger også udskiftningselementer i tilfældet af at noget skulle forsvinde eller blive væk.
 • 1 enhed med 7 x 45-minutters lektioner, og ideer til videre arbejde i bla. matematik og faglig kommunikation.
 • Informative opgaver i hver lektionsplan giver selv de mindre erfarne lærere den selvtillid, de skal bruge til at skabe engagerende og spændende/lærerig undervisning.

Hvad lærer elever ved undervisning af LEGO® Education BricQ Motion Prime?

 

LEGO® Education BricQ Motion Prime er en læringsressource udviklet i samarbejde med LEGO Education og National Instruments. Den er designet til at undervise i naturvidenskab og teknologi og sigter mod at introducere elever til principperne for maskinteknik, programmering og sensorer ved hjælp af LEGO-konstruktioner og en softwareplatform.

Det er en del af LEGO Education’s sæt af undervisningsressourcer, der anvendes i skoler verden over til at engagere elever i STEM-uddannelse (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) gennem praktisk læring og leg.

LEGO® Education BricQ Motion Prime fokuserer på at lære eleverne omkring grundlæggende fysik og mekanik samt introducerer dem til kodning og teknologiske koncepter. Det giver en interaktiv oplevelse, hvor eleverne kan bygge modeller og programmere dem til at udføre forskellige opgaver og bevægelser.

LEGO® Education BricQ Motion Prime er en del af en serie af undervisningsressourcer fra LEGO Education, der søger at gøre STEM-uddannelse mere tilgængelig og spændende for elever ved at kombinere leg med teknologiske koncepter og praktisk læring.

LEGO® Education BricQ Motion Prime indeholder materialer, der er designet til at hjælpe elever med at lære om videnskab, teknologi, ingeniørarbejde og matematik gennem sjove og interaktive aktiviteter. Kassen indeholder normalt LEGO-elementer, motorer, sensorer, og andre teknologiske komponenter, der kan bruges til at bygge og programmere modeller til at udføre forskellige opgaver og bevægelser. Den kan også indeholde undervisningsvejledninger, software og læringsressourcer, der hjælper lærere og elever med at udforske grundlæggende principper inden for naturvidenskab og teknologi på en praktisk måde.

Fordele for elever ved udvikling af ingeniørfærdigheder

 

 • Problemløsning: Ingeniørarbejde handler i høj grad om at løse komplekse problemer. Ved at lære om ingeniørfaglige metoder og tilgange kan elever udvikle deres evner til at analysere og løse problemer i forskellige situationer.
 • Kreativitet: Ingeniører skal ofte tænke kreativt for at finde innovative løsninger. Gennem ingeniørundervisning kan eleverne lære at tænke uden for boksen og udvikle deres kreativitet.
 • Teknologiforståelse: I dagens digitaliserede verden er teknologiforståelse afgørende. At lære om ingeniørarbejde kan give eleverne en dybere forståelse for teknologi, hvordan det fungerer, og hvordan det kan anvendes til at løse problemer.
 • Samarbejde: Ingeniørarbejde indebærer ofte samarbejde i teams for at løse komplekse opgaver. Ved at integrere ingeniørundervisning i skolen kan elever lære vigtigheden af samarbejde og teamarbejde.
 • Anvendelse af teori i praksis: Ved at lære om ingeniørfagene kan elever se, hvordan teoretisk viden anvendes i praksis. Dette kan gøre skolefag som matematik og naturvidenskab mere relevante og meningsfulde.
 • Karrieremuligheder: At introducere elever for ingeniørfaget tidligt kan vække interesse for en karriere inden for ingeniørområdet og motivere dem til at forfølge videregående uddannelser inden for dette felt.
LEGO® Education BricQ Motion Prime
LEGO® Education BricQ Motion Prime
LEGO® Education BricQ Motion Prime
LEGO® Education BricQ Motion Prime

ANDRE LEGO® EDUCATION PRODUKTER

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the SPIKE logo, MINDSTORMS and the MINDSTORMS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2022 The LEGO Group