Robot Hockey

Inkluderende metode for lærere og elever

Robot Hockey League er den mest inkluderende metode for lærere og elever at komme igang med robotprogrammering og 3D design. KIDSprint hjælper igang med inspirationsmaterialer og mulig opkvalificering af lærere.

Robot Hockey giver dig og dine elever mulighed for at mestre digitale designprocesser, bruge og evaluere digitale artefakter til løsning af komplekse problemstillinger på en motiverende og lærerig måde. Med Robot Hockey får eleverne alle de nødvendige kompetencer til at beherske digitale sprog såsom Scratch, 3D design og MICRO:BIT eller Arduino robotter.

Robot Hockeyleague er støttet af Undervisningsministeriet og K.L.

EMU.DK kan man se det nye Teknologi Forståelsesfag  Formål der understøtter læringerne og metoderne såsom Computational Thinking og Design Thinking processer, der bruges i Robot Hockey.

I Robot Hockeyleague bruges der robotprogrammering via mBlock (Scratch) og 3D design/print til optimering af robotterne til Hockey kamp. Ideen er at elever fra 4. til 10. klasse skal designe i blok programmeringssproget mBlock (Scratch) og 3D designe for at opnå vinderchancer i den landsdækkende konkurrence.

Som lærer bliver man klædt på til at lede eleverne gennem udfordringerne via vores online univers som man køber sig tilgang til nedenfor. Pakkerne nedenfor er bygget op omkring klassetilmeldinger, så man ikke behøver at tilmelde hvert hold for sig.

Se også vores individuelle kursus i vores webshop hvor man kan tilmelde sig Robot Hockey kursus og blive klædt på til at undervise elever fra 4. til 10. klasser i Robot Hockey, de tilhørende designprocesser og programmeringssproget.

Pakke 1

4.359 kr. eks. moms

4 mBot robotter
Lærervejledninger
Regelsæt og hockey puck
X
X
X
X
X

PAKKE 1 er for dem der vil prøve Robot Hockey med et lille valgfagshold.

Pakke 2

8.799 kr. eks. moms

8 mBot robotter
Lærervejledninger
Regelsæt og hockey puck
Videovejledning i mBlock programmering
Easyplast 100 g. x 4 stk.
X
X
X

PAKKE 2 er for dem der vil prøve Robot Hockey med en hel klasse og har brug for mere introduktion til robotprogrammering

Pakke 3

11.999 kr. eks. moms

8 mBot robotter
1 x PRUSA Mini+ 3D printer
Lærervejledning i Robot Hockey
Regelsæt og hockey puck
25 x Matematik og Robothockey Opgavehæfte
Videovejledning i mBlock programmering
3D print lærerguide
2 x 1 kg. PLA filament

PAKKE 3 er for dem der ønsker en kvalitets 3D printer, lærerig materiale til igangsætning af arbejdet med Robot Hockey League, programmering og design thinking.

Der er minimum 2 elever på et hold, da der på hvert hold er 2 mBot Robotter. Man bestemmer i princippet selv maks. antal elever på holdene.