Robothockey for undervisere

en verden af teknologisk leg og læring

KIDSprint inspirerer skoler, institutioner og fagpersonale i nyeste fagrelevant hardware og undervisningsmateriale indenfor 3D print, robotprogrammering og IT teknologi. Vi opkvalificerer lærere og bibliotikarer i brugen af det 21. århundredes teknologier og tilhørende didaktik.

Kurserne har temaer som

  • 3D design og 3D print

  • Idegenerering

  • Innovation

  • Robotprogrammering med Makeblock eller LEGO Education

Ønsker I en dialog om hvordan vi kan facilitere en workshop for elever eller opkvalificere lærere i didaktik omkring brugen af ny teknologi i fag som matematik, historie, fysik, håndværk og design er I velkommen til at tage kontakt.

Robot Hockeyleague – By KIDSprint

I foråret 2016 lancerede KIDSprint Robot Hockeyleague med stor succes. Derfor blev vi i 2017 tilkendt udviklingstøtte fra Undervisningsministeriet og KL til at videreudvikle konceptet og de tilhørende lærermidler. Vi kan derfor tilbyde et matematikhæfte for mellemtrin. Hæftet kan også købes som enkeltstyk ved henvendelse.

Robot Hockey spilles lokalt på skoler og man kan ved at kontakte os få at vide om der skulle være andre skoler i kommunen eller nærkommuner som også spiller Robot Hockey.

Det er med de smart mBot Neo Robotter man kan kode og designe til sin robot og spille mod sine skolekammerater. Vi har også set ungdomsskoler og klubber købe sæt med Robot Hockey til sjov leg og læring i fritiden.

Man kan også få opdateringer ved at skrive til info@kidsprint.com eller følge med på facebook

Vil I som skole gerne tilmelde jer men er i tvivl om hvad I får med, så kontakt os.

Bemærk: MBOT kan nu proggrammeres via Chromebooks

Forespørgsel på kursus

    Ring mig opKontakt mig pr. e-mail