LEGO® 45030 Education People (Mennesker)

579,20 kr.  Ekskl. moms

Lad førskolebørn udforske de mennesker, der udgør familier, samfund og kulturer, med LEGO® DUPLO® figurer, tilbehør og idéer til leg og læring.

På lager

LEGO® Education Mennesker

Med sættet LEGO® Education Mennesker kan førskolebørn udforske de mange forskellige roller og ansvarsområder, som folk har inden for familier, samfund og kulturer. Dette sæt med 44 elementer indeholder 26 LEGO DUPLO® figurer, lige fra familiemedlemmer som børn, forældre og bedsteforældre til professioner som læge, politibetjent, kok og lærer. Med tilbehør som kamera, hårbørste, guitar, kuffert og kørestol opmuntres børn til at udforske rollelegsscenarier, der tager udgangspunkt i mennesker, og tale om køn, alder, relationer, og hvad der gør mennesker forskellige. Der medfølger også et Kom godt i gang-kort med 5 idéer til leg og læring for at hjælpe pædagoger med at få mest muligt ud af aktiviteterne.

• 44 elementer, herunder 26 LEGO® DUPLO® figurer, der introducerer førskolebørn til en bred vifte af mennesker og professioner, som udgør familier, relationer og samfund.
• Indeholder masser af tilbehørselementer, som f.eks. guitar, kamera, hårbørste og kuffert, til at vække børns fantasi, mens de udspiller scenarier fra virkeligheden.
• Indeholder også et kørestolselement, som passer til alle figurerne for at sikre endnu flere rollelegsmuligheder.
• Kom godt i gang-kort med 5 idéer til sjove læringsaktiviteter, som pædagoger kan lave med børnene.
• Styrk børns sociale og følelsesmæssige kompetencer og evner til at samarbejde, så de er godt klædt på til det 21. århundrede, samtidig med at de udvikler deres forståelse af kendetegn og relationer samt ligheder mellem mennesker.
• Et godt supplement til førskolesættet 45028 Min kæmpestore verden, 45029 Dyr og KREATIVT KLODSSÆT (45019)

• En del af LEGO® Educations fokus på de yngste børn med en helhedsorienteret tilgang til læring.

Yderligere information

Vægt 800 g
Størrelse 382 × 262 × 56 cm