Til virksomheder?

Vi hjælper virksomheder

I KIDSprint hjælper vi også virksomheder med at transformere 2D tegninger til 3D modeller. Har du en ide til et produkt, tegning af et hus eller noget helt tredje som du gerne vil se og mærke i virkeligheden, så laver vi CAD tegningen for dig og 3D printer modellen.

En cost effektiv løsning til udvikling

Har du brug for at teste nye forme / modeller i din produktion, så kan vi med FDM print 3D printe formen til test. FDM 3D print er den billigste metode til test af prototyper. Vi kan konvertere de fleste filtyper til 3D herunder:

  • STEP
  • SVG
  • DWG
  • DXF
  • DWF
  • CSF

Billedet er et eksempel fra Dancake der skulle teste nye forme og deres pasform på produktionslinjen.

Vi hjælper hospitaler

Nedenfor ses en holder til et AAU hospital, hvor der blev redesignet ud fra dialog om behov og brug af holder i hverdagen. Emnet blev 3D printet med en SLS 3D printer i Nylon. Dette sikrer stor styrke, fleksiblitet og præcision i emnet. Grundet det fleksible CLIPON design af KIDSprint fik holderen en fleksibilitet til brug på et bredere sortiment af hospitalssenge.

Virksomhedsevent og messer

3D chokolade print kan bruges til virksomhedsevent og messer, hvor uddeling af ens logo på messe samtidig med KIDSprint står med og 3D chokolade printer, giver stor opmærksomhed omkring ens messestand.

På billedet ses Danfoss logoet som blev printet til et åbningsevent for en specialafdeling i AM teknologi.

Alle slags 3D-print

3D print af solhjulet i Give i str. 1 til 200 for Give udviklingsråd.

Logo i 3D

Vi kan tranformere alt til 3D og her ses en Maskot til Name IT brand fra Bestseller. Figuren er 38 cm høj og blev kopieret i 5 til uddeling af Name IT årlige globale butiks-event for kåring af de bedste butikker.