LEGO®EDUCATION SPIKE PRIME (45678)

2.939,20 kr.  Ekskl. moms

LEGO® Educations SPIKE ™ Prime

LEGO® Educations SPIKE ™ Prime er STEAM-læringsværktøjet til elever fra 11 år og opefter.

Med en kombination af farverige LEGO byggeelementer, letanvendelig hardware og et intuitivt Scratch-baseret træk-og-slip programmeringssprog inviterer SPIKE Prime Set eleverne gennem legende læringsaktiviteter til at engagere sig i kritisk tænkning og løse komplekse problemer. uanset dit niveau af forhåndsviden og læringshastighed.

På lager

LEGO Education SPIKE Prime (45678)

Fra overkommelige projekter til uendelige kreative designmuligheder: SPIKE Prime hjælper eleverne med at lære grundlæggende STEAM- og det 21. århundredes færdigheder for at blive morgendagens innovative hoveder… mens de har det sjovt!

Midtpunktet i SPIKE Prime-systemet er den programmerbare hub. Avanceret og alligevel nem at bruge, denne murstensformede enhed inkluderer 6 I/O-porte, en 5 x 5 lysarray, Bluetooth-forbindelse, en højttaler, 6-akset gyroskop og et genopladeligt batteri.

SPIKE Prime-sættet inkluderer også præcisionsmotorer og sensorer, der sammen med en lang række farverige LEGO byggeelementer inviterer eleverne til at designe og bygge sjove robotter, dynamiske gadgets og andre interaktive modeller.

 

Masser af forbindelsespunkter i navet, motorer og sensorer plus fantastiske nye bygningselementer betyder, at eleverne bruger mindre tid på at bygge og mere tid på at lære.

Derudover hjælper den robuste opbevaringsboks og to sorteringsbakker også med at minimere den tid, der bruges på at forberede alle genstande til at starte og hente dem sidst. Mindre bakker er perfekte, når bordpladsen er begrænset.

Det intuitive programmeringsmiljø til tablets og computere tager de bedste elementer fra det populære Scratch- baserede programmeringssprog for at skabe et system, der vil glæde både lærere og elever. Ud over First Steps-materialet omfatter applikationen tre didaktiske enheder i overensstemmelse med pensumindholdet i STEAM-spørgsmål, især ingeniørvidenskab og datalogi. Disse enheder er udviklet til førsteårs- og anden årsstuderende og designet til 45-minutters sessioner og fremskynder STEAM- læring ved at invitere eleverne til at tænke kritisk og løse komplekse problemer, uanset deres lærings niveau. Omfattende online-enheder med masser af tilgængeligt og interaktivt støtte materiale giver lærerne alt, hvad de har brug for for at føle sig trygge med at undervise, uanset deres tidligere erfaring.

 

Mere om LEGO Education SPIKE Prime (45678)

LEGO Education SPIKE Prime (sæt 45678) tilbyder flere fordele for skoler, institutioner og elever på en kreativ og teknologisk måde:

Praktisk læring: SPIKE Prime engagerer eleverne i praktiske læringsoplevelser, der giver dem mulighed for fysisk at bygge, programmere og interagere med deres kreationer. Denne taktile tilgang forbedrer forståelsen og fastholdelsen af ​​begreber.

STEM Exploration: Sættet fokuserer på videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM) principper. Det opmuntrer eleverne til at udforske disse emner på en engagerende og praktisk måde, hvilket fremmer en dybere interesse for disse områder.

Kodnings- og programmeringsfærdigheder: SPIKE Prime introducerer eleverne til kodning og programmering gennem et brugervenligt, blokbaseret visuelt programmeringssprog. Denne færdighed er værdifuld i nutidens teknologidrevne verden og hjælper med at udvikle computertænkning.

Kritisk tænkning: Når eleverne designer og fejlfinder deres robotter, udvikler de kritisk tænkning og problemløsningsevner. De lærer at analysere udfordringer, udtænke strategier og iterere på løsninger.

Kreativitet og innovation: SPIKE Prime opfordrer eleverne til at tænke kreativt og innovere, mens de designer og bygger robotter til at udføre specifikke opgaver. Dette fremmer originalitet og en iværksætterånd.

Samarbejde og kommunikation: Eleverne arbejder i teams for at brainstorme, planlægge og konstruere deres robotter. Dette fremmer samarbejde, kommunikation og teamwork færdigheder, når de deler ideer og uddelegerer ansvar.

Multidisciplinær integration: SPIKE Prime kan integreres i forskellige fag, hvilket gør det til et alsidigt værktøj til tværfaglig læring. Det hjælper eleverne med at se sammenhænge mellem forskellige discipliner.

Real-World Applications: Ved at løse udfordringer i den virkelige verden med deres robotter, oplever eleverne praktiske anvendelser af det, de lærer i klasseværelset. Dette er med til at bygge bro mellem teori og praksis.

Projektbaseret læring: SPIKE Prime understøtter projektbaseret læring, hvor eleverne definerer mål, planlægger deres tilgang og itererer for at opnå succes. Dette afspejler problemløsningsprocesser i den virkelige verden.

Opbygning af tillid: Succesfuld gennemførelse af projekter og udfordringer ved hjælp af SPIKE Prime øger elevernes selvtillid og selvværd. De opnår en følelse af præstation, især når de overvinder vanskeligheder.

Forberedelse til fremtidige karrierer: De færdigheder, der er udviklet med SPIKE Prime, såsom kodning, teknik og problemløsning, stemmer overens med mange fremtidige karrierer, herunder robotteknologi, programmering og teknologi.

Inklusivitet: SPIKE Prime er designet til at være tilgængelig for en bred vifte af elever, inklusive dem med forskellige læringsstile og -evner. Det fremmer inklusivitet og rummer forskellige niveauer af ekspertise.

Engagement og motivation: SPIKE Primes interaktive og legende karakter holder eleverne engagerede og motiverede i deres læringsrejse, hvilket fremmer en positiv holdning til uddannelse.
Sammenfattende tilbyder LEGO Education SPIKE Prime (sæt 45678) en effektiv måde for børn og skoler at udforske STEM-koncepter, udvikle afgørende færdigheder og forberede sig på fremtidens udfordringer, mens de har det sjovt og fremmer en kærlighed til læring.

Yderligere information

Vægt 2080 g
Størrelse 425 × 309 × 156 cm