LEGO® EDUCATION My XL World (45028)

1.790,20 kr.  Ekskl. moms

Min kæmpestore verden hjælper børn med at lære gennem leg, samtidig med at de udvikler deres sociale kompetencer og øger deres forståelse af verden omkring dem.

På lager

Med sættet Min kæmpestore verden får børn i førskolealderen sjove oplevelser, der lærer dem om verden omkring dem gennem rollelege, sjove byggeaktiviteter og idéudveksling. Dette LEGO® læringssæt styrker også børns selvtillid og vigtige sociale kompetencer som samarbejde, kommunikation og forståelse af roller og ansvarsområder. Børn kan arbejde sammen i grupper på 2-10 og bruge den farverige samling af 480 LEGO® DUPLO® klodser, figurer, hjulstel, vinduer, døre og en byggeplade til at bygge deres hjem, en restaurant, et busstoppested, et hospital og en brandstation. De vil også opdage et fly, en bil og endda en ubåd og kan bruge deres fantasi til at bygge sjove dyr og finde på deres egne historier.

Min kæmpestore verden indeholder alt det, pædagoger skal bruge til at lave inspirerende aktiviteter, herunder et Kom godt i gang-kort med 5 idéer og 10 dobbeltsidede inspirationskort. Der findes også en inspirationssplan online med 8 aktiviteter baseret på nationale læreplaner her.

Min kæmpestore verden kan kombineres med andre produkter inden for førskoleområdet med henblik på at udvikle sociale, følelsesmæssige og sproglige kompetencer samt styrke den fri leg og tidlige naturvidenskabelige kompetencer.

• Styrker børns selvtillid og vigtige sociale kompetencer som samarbejde, kommunikation og forståelse af roller og ansvarsområder.
• 480 LEGO® DUPLO® elementer, herunder en byggeplade, 8 figurer, hjulstel, vinduer, døre og en samling af farverige klodser – alt hvad man skal bruge til at slippe børns fantasi fri.
• Indeholder et Kom godt i gang-kort med 5 idéer til aktiviteter, 10 dobbeltsidede inspirationskort med 20 modeller at bygge og en online læringsvejledning med 8 aktiviteter for at give børn inspirerende læring.
• En del af LEGO® Educations fokus på de yngste børn med en helhedsorienteret tilgang til læring.

Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale. Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

Yderligere information

Vægt 6210 g
Størrelse 585 × 490 × 190 cm