LEGO® Education BricQ Motion Essential-sæt til STEAM (45401)

884,00 kr.  Ekskl. moms

LEGO® Education BricQ Motion Essential-sæt indeholder:

  • De 523 LEGO®elementer i sættet omfatter 4 minifigurer og en lang række elementer, der er nemme at bygge med, tandhjul, vægtklodser, fjedre, et måleelement, en papirholder med mere.
  • Robust opbevaringskasse med farvekodede sorteringsbakker, der gør det nemt at at holde styr på elementerne.
  • 2 trykte byggevejledninger til modeller, der bruges i lektionerne, samt yderligere byggeinspiration.
  • Der medfølger også udskiftningselementer.
  • 2 enheder med 7 x 45-minutters lektioner (1 enhed til de alleryngste elever og 1 til de lidt ældre) samt idéer til videre arbejde i matematik og faglig kommunikation.
  • Informativt opgavemateriale i hver lektionsplan giver selv de mindst erfarne lærere den selvtillid, de skal bruge til at skabe engagerende undervisning.

På lager

LEGO® Education BricQ Motion Essential-sæt til STEAM

LEGO® Education BricQ Motion Essential vækker folkeskoleelevers interesse for STEAM-læring, mens de eksperimenterer med kræfter, bevægelse og interaktioner i en sportslig sammenhæng.

BricQ Motion Essential giver tilgængelige, praktiske læringsoplevelser, der inspirerer til opdagelsesøjeblikke, når eleverne sætter LEGO klodser i spil uden behov for elektroniske enheder.

Dette sæt med 523 genstande indeholder en række komponenter, der er nemme at bygge, såsom gear, vægtede klodser, fjedre, fire minifigurer og mere, mens farvekodede skraldespande gør byggeprocessen nem og bliver ved med at komme op igen, når spillet er slut. klasse er hurtig og effektiv.

Erstatningselementer er også inkluderet, plus to trykte byggevejledningshæfter med inspirerende ideer, der hjælper eleverne med at udforske fysik, selvom det er første gang, de bygger med LEGO klodser.

BRICQ MOTION

Denne indledende STEAM-oplevelse tilbyder to enheder af syv lektioner á 45 minutter hver, tilpasset pensumindholdet (orienteret til Primær). De omfatter et væld af ressourcer såsom inspirationsvideoer og trykte arbejdsark til at stimulere eleverne og vække deres interesse, samt lektionsplaner, videoer til læreren, vurderingskriterier og yderligere aktiviteter i matematik og spansk, der understøtter læreren.

BricQ Motion Essential er understøttet af et omfattende professionelt træningsprogram.

Fuldend dit sæt med LEGO® Education BricQ Motion Essential Individual Learning Kit Ref. 2000471

 

 

Yderligere information

Vægt 2350 g
Størrelse 425 × 309 × 156 cm