LEGO®EDUCATION SPIKE Essential Sæt (45345)

2.176,00 kr.  Ekskl. moms

LEGO® Education SPIKE™ Essential Sæt (45345) indeholder:

Sættet består af 449 elementer og indeholder bl.a. 4 minifigurer. Disse minifigurer har hver sin personlighed og er gennemgående i alle aktiviteterne. Udover LEGO klodser indeholder hvert sæt følgende elektriske dele:

– 2 små motorer
– 1 farvesensor
– 3×3 farvelys matrix
– 1 intelligent lille hub med 2 ind-/udgangsporte
– 1 Bluetooth-forbindelse
– 1 stk. seks-akset gyrosensor
– 1 stk. genopladeligt litium-ion batteri med mikro-USB-port til opladning og tilslutning.

På lager

Om LEGO® Education SPIKE™ Essential Sæt (45345)

LEGO® Education SPIKE™ Essential giver motiverende læring til elever i indskolingen og på mellemtrinnet indenfor de naturvidenskabelige fag. Gennem alle de praktiske forløb styrkes elevernes kompetencer indenfor mange af skolens fag og discipliner. De spændende forløb arbejder med teknologiforståelse, natur/teknologi samt matematik i kombination med læsning og skrivning. Eleverne arbejder sammen omkring løsningen af de vedkommende opgaver og deres evner til kommunikation, samarbejde og problemløsning styrkes.

Sættet leveres i en robust opbevaringskasse med farvekodede sorteringsbakker som gør det nemt at holde styr på elementerne. Sættet anvendes sammen med SPIKE™-appen der er et målrettet ikon- og ordbaseret programmeringsværktøj som bygger på Scratch. I denne app er der fem forløb som hver indeholder syv forskellige lektioner. Alle lektionerne er linket op til Fælles Målene indenfor Natur/Teknologi og Teknologiforståelse. Der gives mange gode ideer til at inddrage andre af skolens fag i arbejdet med de enkelte aktiviteter.

God med LEGO BricQ Motion

SPIKE™ Essential er udviklet så det passer sammen med LEGO Education BricQ Motion Essential. Med disse to sæt i klassen er det muligt at sætte ekstra gang i teknologiforståelsen og læringen inden for de naturvidenskabelig fag.

Du kan hente appen til SPIKE™ Essential her: https://education.lego.com/da-dk/downloads/spike-app/software
Du finder og henter det omfattende undervisningsmateriale her: https://education.lego.com/da-dk/lessons?products=SPIKE%E2%84%A2+Essential

Med SPIKE Essential og SPIKE Prime er der nu et komplet læringssystem der med progression fra indskolingen til udskoling, giver optimal læring og udnyttelse af ressourcerne i undervisningen. Den helt nye App til SPIKE indeholder materialet til både SPIKE Essential og SPIKE Prime. Så det hele er nu samlet i en App.

Yderligere information

Vægt 1680 g
Størrelse 438 × 323 × 174 cm