Mini+ Reservedele

Viser alle 88 resultater

Reservedele til din Prusa 3D printer

Hos KIDSprint i Vejle har vi et bredt arsenal af reservedele til alle de forskellige modeller og mærker 3D printere, vi forhandler både i butikken og i webshoppen. Når du har brug for en reservedel til din Prusa 3D printer, kan du tage et kig på det udvalg af reservedele vi har specifikt til Prusa 3D printere.

I udvalget finder du forskellige reservedele, der passer til forskellige modeller fra Prusa. Du finder blandt andet en Heaterblok E3D, som kan bruges sammen med følgende Prusa 3D printer modeller:

Filament sensor, connector og meget mere

KIDSprint har reservedele til størstedelen af 3D printere. I vores udvalg finder du blandt andet en Prusa IR Filament Sensor til din 3D printer. Når du vælger din filament sensor, kan du også finde Prusa’s samlingsvejledninger – så du kan sikre dig, du får indsat din reservedel ordentligt.

I udvalget af reservedele til Prusa 3D printere har vi blandt andet også en Prusa Molex Connector hos KIDSprint, denne reservedel er kompatibel med en række 3D printere fra Prusa. Få overblikket over hvilke printere connectoren er kompatibel med her:

  • PRUSA Nozzle | DYSE E3D V6

    Fra 79,20 kr.  Ekskl. moms