DOBOT

Viser alle 8 resultater

Dobot

Dobot er en af verdens førende udbyder af intelligente robotarme. Deres løsning integrerer problemfrit AI-drevne letvægtsrobotarme og proprietær softwarepakke, hvilket effektivt hjælper industrielle kunder med at navigere rundt omkring stigende lønninger, mangel på kvalificeret arbejdskraft og andre flaskehalse, der forhindrer virksomheder i at skalere.

Dobot erstatter traditionelle fremstillingsprocesser med avancerede menneske-maskine samarbejdsmodeller opfylder de kravene til fleksibel produktion, spiller en afgørende rolle i at løfte Kinas fremstillingsindustri og vil være standarden for morgendagens smarte produktionsproces. Derudover er de stolte af at stå i spidsen for robotarm bevidsthed i uddannelse og forskning.

De har indgået et samarbejde med globalt anerkendte K12 og højere akademiske institutioner, der leverer Dobot robotarm løsninger til over
2 millioner undervisere og forskere. Dobot er kundecentreret og værdsætter uafhængig innovation. I de sidste 5 år siden grundlæggelsen insisterer vi på at udvikle vores egen løsning på nøgleteknologier. Vores team er altid et skridt foran, skaber nye produktkategorier og definerer nye smarte produktionsstandarder for at understøtte fremstillingsindustrien.

Hvis i har spørgsmål er i velkommen til at kontakte os her ved Kidsprint

  • Tilbud