Ring:bit Car Accessories (Sonar:bit, Tracking Module and LED Light bar)

119,20 kr.  Ekskl. moms

Ring:bit CAR: Accessories

linje tracking modul, light-bar modul og Sonar:bit er dedikerede moduler designet til Ring:bit bilen.

Linje tracking modulet: Udstyret med dobbelte infrarøde sensorer, den kan detekte afstanden med imellem 2 ~ 12 mm nøjagtighed, der kan opfange ​​de sorte linjer og kan spore ​​kanten af banen.

Light-bar modul: Den monteres nemt og kan give dig flere flotte farver, den kommer med 8 regnbue farvede LED’er, du kan opdatere din bil med auto-forlygter og regnbuelys.

Ekkolod: bitmodul: Dette modul er installeret på bagsiden af bilen for at sikre, at den ikke rammer noget når du bakker med den. Det er et 3-leder ultralydsmodul med arbejdsspændingen mellem 3-5V. Det kan bruges til 3,3V eller 5V mikrokontrollersystem. Det er nemmere at montere med et kun et 3 tråds kabel (GVS) . Sammenlignet med det normale 4-tråds ultralydsmodul har det gemt en IO-port. Måleområdet for ekkolod: bit er 4cm-400cm. Det kan udsende stabile og nøjagtige måledata med ± 1 cm tolerance.

Ring:bit Car Accessories

Dette produkt er udviklet til uddannelses forløb på skoler og andre uddannelses steder. Må kun bruges under voksent opsyn, kan bruges af børn fra 8 år og op.


Yderligere information

Vægt 400 g

Du kunne også være interesseret i...