mTiny Discovery Kit fra Makeblock

1.650,00 kr.  Ekskl. moms

mTiny har mere end 10 forskellige følelsesudtryk og 300 lydeffekter, som gør det muligt at arbejde med følelser og fortælling. Grundlæggende funktioner: Retningskommandoer, lyd og lys. Indbygget batteri, som kan oplades via det medfølgende USB-kabel

På lager

mTiny Discovery Kit

mTiny Discovery Kit indeholder en pædagogisk robot til daginstitutioner og indskoling, hvor man let kan kode en robot via den let tilgængelige Trykpen.

mTiny styres ved hjælp af den medfølgende læse og trykpen. Trykpennen aflæser programmeringsbrikkerne, som bygger på programmeringssproget Scratch Junior. Når koden er indlæst i pennen, bevæger mTiny sig rundt på de medfølgende puslespilsplader, der er tematiske kort, som mTiny kan interagere med. mTiny styres af læse og trykpennen og give røjeblikkelig feedback, men kan også programmeres til at udføre en serie kommandoer, såsom længere handlinger, bevægelser og animationer gennem lyd og lys. På denne måde opmuntres kreativitet og problemløsning inden for bl.a. matematik, logisk tænkning og systematik på en sjov måde. mTiny er en skærmfri programmeringsrobot. Det betyder, at man ikke behøver en computer eller tablet for at bruge den.

I Dicovery Kit har mTiny en tusholder indbygget i robotten, hvor man kan placere nogle af de medfølgende tusser og så tegner man pludselig med mTiny. mTiny ligner en panda og har 2 øjne, som kan animeres. Princippet bag er at pege og klikke med læsepennen på de medfølgende kodebrikker for at få mTiny til at gøre det, man gerne vil have. mTiny har mere end 10 forskellige følelsesudtryk og 300 lydeffekter, som gør det muligt at arbejde med følelser og fortælling. Grundlæggende funktioner: Retningskommandoer, lyd og lys. Indbygget batteri, som kan oplades via det medfølgende USB-kabel. Indeholder 1 robot, 1 læsepen, 4 farvepenne, 81 programmeringsblokke, 24 puslespilsplader, 5 spillekort, 4 forskellige aktivitets- og temakort, 3 robotmasker, 1 flagstang, 8 flag, 1 hurtigstartsguide og 1 micro USB 2-i-1-kabel. Fra 4 år.

Yderligere information

Vægt 2500 g
Størrelse 25 × 20 × 15 cm

Du kunne også være interesseret i...