Tilbud

Original Prusa SL1+ CW1 Curing and Washing Machine

15.999,20 DKK  Ekskl. moms 14.399,20 DKK  Ekskl. moms

Dette er 2 varer samlet i en favorabel bundle. Du får her den Originale PRUSA SL1 3D printer sammen med deres CW1 Curing and Washing machine.

PRUSA SL1 er baseret på MSLA print proces hvor UV lys hærder flydend resin. Denne 3D printer metode med at smelte plastik fra tråd eller pulver vendes om således man allerede har et flydende plast, der hærder ved brug af en høj opløsnings LCD panel og et UV LED lys til at hærde tynde lag af Resin for at skabe detaljer uden fortilfælde.

Dette er en fuldt samlet 3D printer og CW1 maskine. 

Den udvidede software til slicing for PRUSA som hedder SLICR3R kan findes her PRUSA SLICR3R SOFTWARE

Med den nyeste version af PRUSA slicer softwaren så kan man i 1 software selv vælge om man vil bruge den nemme og simple udgave eller den mere avancerede med mange indstillinger. Se vores BLOG for inspiration til brug af Sliceren.

Dette er en samlet 3Dprinter originalt fra PRUSA research med dansk garanti og 14 dages returret ved uåbnet. 

Se også vores 3D print kursus for begyndere

LEVERINGSTID 1 Uge

Estimated Delivery Date maj 13, 2021

PRUSA Research FDM 3D printere har vundet utallige priser og nu har de også kastet sig over SLA teknologien i deres nye SL1 3D printer.

Detaljegrad og kvalitets 3D print

PRUSA SL1 bruger en 5,5″ høj opløsnings LCD-skærm med fysisk størrelse på 2560x1440p, hvilket resulterer i 0,047mm pr. pixel – det er den færdige XY præcision. Takket været Trinamic drivere og en stærk . Takket være Trinamic drivere og stiv dural ramme, PRUSA SL1 kan opnå en laghøjde præcision på ned til 0,01mm.  De fleste brugere vil dog oftest skulle bruge 0025 og 0,1mm pr. lag. Det er sjældent nødvendigt med højere opløsning på hverken smykker, tandproteser eller andre emner man vil 3D printe.

Hurtigt 3D print

Den høj kvalitets UV lys vil hærde et lag ad gangen, hvilket tager omkring 6 sekunder og herefter løftes printer byggepladen, så 3D printeren kan lave et nyt lag. Denne opsætning giver os et maksimum print areal på 120 x 68 x 150 mm. Med SLA 3D print har bredden og længden af emnet derfor ikke indflydelse på hastigheden af 3D printet. Det er kun højden der afgør hvor lang tid et DLP / SLA 3D print tager.

Resin Level Sensor

SL1 har en unik Resin level sensor som sidder i Resin tanken. Resin er det flydende plast som man bruger til denne type 3D printer. Sensoren hjælper dig til at hælde den optimale mængde polymer / Resin i tanken og den giver også besked når du er ved at løbe tør for resin i tanken. Derfor undgår du problemer med at løbe tør for Resin midt i et 3D print.

Bemærk at Resin der ikke er 100% naturligt baseret kræver udluftning under print.

 

Yderligere information

Vægt 18000 g

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud