LEGO®EDUCATION Rør (45026)

974,00 kr.  Ekskl. moms

LEGO® Education Rør

Inspirer børn til at udvikle deres kompetencer til det 21. århundrede, når de udforsker en verden af sjove dyr lavet ud af rør og andre farverige LEGO® DUPLO® elementer.

Med LEGO® Education Rør kan børn udforske en verden af fantasidyr og andre kreative modeller – lavet ud af rør! Ved hjælp af en farverig samling unikke rørelementer, LEGO® DUPLO® klodser, kugler, døre og kurve samt 6 inspirationskort kan børn lave en æglæggende høne, en drage, en lille klattende larve og meget mere. Sættet Rør styrker børns kompetencer til det 21. århundrede, f.eks. inden for problemløsning, samarbejde og finmotorik, og introducerer dem samtidig til årsag og virkning, symmetri og genkendelse af 3D-former. Dette sjove og pædagogiske sæt til børn i førskolealderen indeholder også et Kom godt i gang-kort med 5 enkle idéer til leg og læring med Rør.

• 150 LEGO® DUPLO® elementer, herunder farverige rør, klodser, 6 kugler, døre og kurve til ubegrænset sjov læring og kreativ leg for førskolebørn.
• Indeholder 6 inspirationskort med sjove dyr, der kan bygges, og et Kom godt i gang-kort til pædagoger med 5 idéer til en god start på de sjove aktiviteter.
• Styrker vigtige kompetencer til det 21. århundrede, f.eks. inden for problemløsning, samarbejde og finmotorik, og introducerer årsag og virkning, symmetri og genkendelse af 3D-former.
• Lav sjove og søde væsner, der er nemme at bygge.
• En del af LEGO® Educations fokus på de yngste børn med en helhedsorienteret tilgang til læring.

Uanset om børn befinder sig i klasseværelset eller på deres eget værelse, har de en stor fantasi, en medfødt nysgerrighed og en lyst til at udforske og tage chancer. Alt, hvad du skal bruge, er ressourcerne til at udnytte dette potentiale.  Praktisk læring er et middel til at skabe idéer og modeller og samtidig træne vigtige færdigheder som kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet.

Find læreplaner samt andet materiale her

 

Yderligere information

Vægt 2720 g
Størrelse 582 × 480 × 124 cm