LEGO®EDUCATION Bogstaver (45027)

768,00 kr.  Ekskl. moms

LEGO® Education Bogstaver

Med LEGO® Education Bogstaver kan børn lege og lære i en alfabetverden af LEGO® DUPLO® klodser og inspirerende aktiviteter.

Sættet indeholder bogstaverne i det engelske alfabet i alle regnbuens farver, og de medfølgende inspirationskort og Kom godt i gang-aktiviteter hjælper børnene med at lære alfabetet, genkende og skrive bogstaver, identificere sproglyde og stave korte ord og navne.

Byggeplader, små lastbiler og døre inspirerer også børnene til at matche store og små bogstaver, lave sammensatte ord, gruppere vokaler og konsonanter og lege sjove lege som “gæt det manglende bogstav”.

• 130 LEGO® DUPLO® elementer, herunder et bredt udvalg af klodser med bogstaverne i det engelske alfabet i alle regnbuens farver, røde og blå byggeplader til at opdele konsonanter og vokaler, små lastbiler til at lave sammensatte ord og små døre til at lege “gæt det manglende bogstav”.
• 4 dobbeltsidede inspirationskort til at hjælpe førskolebørn med at lære bogstaver, identificere sproglyde og stave korte ord og navne samt et Kom godt i gang-kort med 5 idéer til at komme i gang med sjove aktiviteter.
• Stimuler børns selvtillid, mens de udvikler læse- og skrivefærdigheder, herunder viden om sproglyde og alfabetet.
• En del af LEGO® Educations fokus på de yngste børn med en helhedsorienteret tilgang til læring.

Yderligere information

Vægt 2260 g
Størrelse 540 × 282 × 118 cm