Laser Cutter LS1290 PRO

69.959,20 DKK  Ekskl. moms

LS1290 er den store effektive Lasercutter der kan både skære i akryl, pap, træ, læder med mere. Med et byggeareal på 1200mm x 900mm og en kraftig 80W laser der ud over kunne skære tykke emner også kan gravere da man i Lasercut softwaren nemt kan styre styrken og hastigheden af laseren, har man den ideelle lasercutter i LS1290. Den røde laserpointer giver den nødvendige præcision til dit graverings og skære arbejde. Man kan åbne op foran til skærebordet til at indføre større emner, men dette skal selvfølgelig ske under korrekte sikkerhedsforanstaltninger.

Når du køber LS1290, inkluderer vi al den hardware, der er nødvendig for at komme i gang, herunder:

  • Separat luft assistent kompressor for at sprede varme, røg og snavs fra arbejdsområdet
  • Røgudsugningsventilator og fleksible slanger
  • IP68 nedsænkbar vandpumpe og 35 liters vandtank
  • Laserscript 5.3 software og USB-licens dongle

Varenummer (SKU): 7951 Kategori:

The bigger the better – LS1290 Pro

Et hurtigt blik på den store spaltede aluminiums arbejdsområde på LS1290 fortæller dig, at den mener “serious business”. Arbejdsområdet på hele 1200 mm x 900 mm betyder, at man kan arbejde med større ark af materialer og skifter dem mindre ofte. Dette øger effektiviteten.

LS1290 laser cutter er som standard udstyret med et 80W CO2-rør med effektopgraderinger på 130W og 150W som et ekstra tilvalg enten ved køb eller som eftermontering. Så uanset om du behandler papir, pap, tekstiler, læder, plast, gummi eller træ, så er LS1290 i stand til seriøse resultater og så vil du opleve at du får færdigbehandlet hurtigere end du måske kunne forvente.

På trods af størrelsen kan LS1290 stadig adskilles, så den passer gennem en enkelt enkelt døråbning, så du kan placere den de steder, du ønsker.

For at sikre maksimal oppetid og maskintilgængelighed bruger Laserscript kun spejle og belagt optik i højeste kvalitet på LS1290. Den synlige red dot-markør fortæller dig nøjagtigt, hvor arbejdet finder sted, så du kan minimere affald.

LS1290 har også en smart udtræksbakke til aftræk, som er sikkert låst i overensstemmelse med EN 60825. Maskindækslet og laserrørets adgangsdør er også sikkerhedsmæssigt låst op til den samme europæiske standard med premium Allen Bradley CE-mærkede kodede afbrydere for at sikre overholdelse med CE-krav.

Med 230 mm motoriseret arbejdsplade højde (Z-akse) justering, er der masser af plads til større genstande og tilføjelse af et drejeligt udstyr til indgravering af cylindriske genstande som flasker og glas. (Drejeligt udstyr fås som ekstra udstyr)

Hvis LS1290 er lidt på den store side for din virksomhed, så tag et kig på Laserscripts LS6090. Ligeledes, hvis du føler, at kun den største er stor nok, så gå til vores LS1690-side

Fleksibel og intuitiv software inkluderet:

Inkluderet med LS1290 er Lasercut 5.3 softwarepakke.

Den komplette LS1290 Pro-pakke:

Når du køber LS1290, inkluderer vi al den hardware, der er nødvendig for at komme i gang, herunder:

  • Separat luft assistent kompressor for at sprede varme, røg og snavs fra arbejdsområdet
  • Røgudsugningsventilator og fleksible slanger
  • IP68 nedsænkbar vandpumpe og 35 liters vandtank
  • Laserscript 5.3 software og USB-licens dongle

Valgfrit stand-alone partikel filter, roterende indgrebsfæstning og vandkøler er tilgængelige for perfekt integration med LS1290.

Du kunne også være interesseret i...