Azurefilm Silk Dark Cooper 1.75mm 1kg

148,00 DKK  Ekskl. moms

Azurefilm Silk er et godt filament produceret i EU. Filamentet har blandt andet disse fine egenskaber:

  • Flot glans finish
  • Nemt at bruge
  • Kan bruges til Kreative print
  • Rundhed +-0,02 (ifølge Azurefilm)
  • Print temperatur  220-240 ° C

Azurefilm kan bruges på de fleste 3D printere. Azurefilm minder lidt om kvalitets filamentet Prusament i dets printindstilling.

 

Varenummer (SKU): 12451 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,

På grund af sit ekstraordinære udseende, er Silk filament i øjeblikket det bedst sælgende3D-filament til 3Dprint. Ved printning kan du forvente af få en skinnende og silkeagtig finish på det endelige produkt, hvilket ikke kun er utrolig flot, men også med succes for at skjule overgangene mellem lag.

Silk filamentet er et alsidigt, brugervenligt og nem at printe med. Den speciel blanding af materialer, gør at det kan 3D-printes på stort set samme måde som normalt PETG. For at opnå gode resultater er det nødvendigt at udskrive ved en temperatur på 220-240 °C, og printbordet skal opvarmes til 80 °C.  Bemærk, at print temperaturen på dysen kan variere en smule afhængigt af hvilken printer der benyttes.

Azurefilm’s Silk filament er specielt designet til at gøre den nem at bruge for alle nybegyndere og øvede. Det er nemt at printe med, fordi det har fremragende egenskaber, og det krymper ikke ved printning. Derudover sidder det godt fast på printoverfladen. Silk filament er et materiale, der er kendt for at have en fantastisk glansfinish, og derfor bruges det også til printning af dekorative elementer.

OBS! Ved forbrænding af materialet kan der opstå carbon monoxid (CO) og / eller carbon dioxid (CO2) og under 3D print kan der være farlige partikler man ikke bør indhalere. Derfor skal man altid have udsugning over sin 3D printer og bære maske med støvfilter ved brug af filamentet. Se mere i dette: Safety Data Sheet

Yderligere information

Vægt 1300 g
Producent

Azure Film

Filament Type

Silk

Diameter

1.75 mm

Print Temperatur (Dyse)

220-240 ° C

Opvarmet Print Flade

Dette er et krav

Opvarmet Print Flade Temperatur

60-80 ° C

Du kunne også være interesseret i...