AZURE FILM Strongman Red 1.75mm 1kg

142,40 DKK  Ekskl. moms

Azurefilm Strongman er produceret i EU. Filamentet har blandt andet disse fine egenskaber:

  • Flot finish
  • Nemt at bruge
  • Stor styrke
  • Fleksibelt (se video nedenfor)
  • Rundhed +-0,02 (ifølge Azurefilm)
  • Print temperatur  200-230 ° C

Azurefilm kan bruges på de fleste 3D printere. Azurefilm minder lidt om kvalitets filamentet Prusament i dets printindstilling.

 

Filament PLA Strongman, er lige så solid som ABS-Filament og har stadig funktionaliteten af almindeligt PLA-materiale. Strongman blev udviklet, grundet et voksende behov for at have et  materiale der er nemt printe med, som samtidig har en langt bedre styrke og modstandskraft end almindelig PLA.

Azurefilm gik sammen med en af de bedste universiteter for polymer karakterisering og lavede et materiale, der er en unik. Mange af vores kunder bryder sig ikke om at printe med ABS-filamentet, da det skaber vanskeligheder under printe processen. Sammenlignet med konventionel PLA-filament, er Strongman er meget hårdere og slagfast. Det bruges til blandt andet at lave dele til droner, lejer og andre slags produkter, der kræver større styrke. I videoen nedenfor kan du se, hvordan Azure film tester styrken, ved at trække i en Strongman printet karabinhage, hvor der er sat et newton meter imellem for at måle brudstyrken. Derudover laver de en fleksibilitets test af præcis det sammen emne, der er printet i både almindelig PLA-filament og PLA Strongman filament. resultat? PLA Strongman er mere fleksibelt end det almindelige PLA-filament.

Med hensyn til temperatur modstanden er denne filament lig med den almindelige PLA-filament. For at opnå gode resultater anbefaler vi at printe ved en temperatur på 200-230 °C, og printoverfladen skal opvarmes til 50-60°C.  Bemærk, at intervallet i printtemperaturen kan variere en smule afhængigt af hvilken printer man bruger.

Yderligere information

Vægt 1300 g
Producent

Azure Film

Filament Type

Strongman

Diameter

1.75 mm

Print Temperatur (Dyse)

200-230 ° C

Opvarmet Print Flade

Dette er et krav

Opvarmet Print Flade Temperatur

50-60 ° C

Du kunne også være interesseret i...