Aesub Blue 400 ml (flygtig)

340,00 kr.  Ekskl. moms

Aesub Blue bruges til at spraye emner der skal 3D scannes for at opnå en bedre tekstur til 3D scanning. Skal man have farve på sine 3D scan kan det selvfølgelig ikke bruges.

Aesub Blue er flygtig hvilket betyder den forsvinder fra overfladen af emnet over tid.

Fordele ved Aesub Blue

  • Fri for rengøring efter 3D scan
  • Fordufter uden at efterlade spor
  • Enkel og sikker at bruge
  • Belægningstykkelse på ~8-15 μm
  • Konsistent og homogen belægning
  • Høj materialekompabilitet

AESUB Blue er en selvfordampende spraymaling, der er specielt udviklet til at øge kvaliteten, nøjagtigheden og lette 3D-scanning af vanskelige at scanne detaljer med reflekterende overflader, høj gennemsigtighed eller dybe hulrum.

Sprayens aktive stoffer, drivmidler og opløsningsmidler er optimeret med hensyn til forenelighed med så mange materialer som muligt.

Ved sprøjtning af objektet med AESUB Blue påføres en tynd belægning med en homogen og helt mat hvid overflade, hvilket giver optimale forhold for optisk 3D-scanning.

Belægningen fordamper efter et par timer uden at efterlade rester, hvilket betyder, at genstanden ikke skal renses efter scanning, hvilket ellers kan tage meget tid. I modsætning til mange andre løsninger indeholder AESUB Blue ingen pigmenter og kan derfor helt undgå forurening af følsomme detaljer, miljøer eller brugere. Sprayen kan nemt påføres på stedet uden at skulle flytte objektet, hvilket øger effektiviteten af ​​arbejdsflowet.

Find 3D scannere her

Yderligere information

Vægt 9000 g

Du kunne også være interesseret i...